Zondag, Augustus 18, 2019
Welkom!
0producten in uw mandje
Mandje Subtotaal: € 0,00

Over Crazycamel ICT

Crazycamel ICT is een onderneming uit Keerbergen met 2 belangrijke doelstellingen. De eerste doelstelling is het helpen van organisaties binnen de non-profitsector met technologische ICT-producten. De tweede doelstelling is het integreren van diensten en producten om de efficientie van deze organisaties te verbeteren.

Crazycamel ICT heeft een breed scala aan technologische ICT-producten. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat deze hoogwaardige producten van zeer groot nut kunnen zijn voor onze klanten. Onze klanten kunnen met onze producten en diensten efficientiewinsten halen of directe besparingen doorvoeren. 

Efficientiewinsten kunnen bijvoorbeeld gehaald worden met een interactief whiteboard (SMART Board of Legamasterbord), een draadloos netwerk (Draytek), met een online opslagsysteem voor backups en storage (QNAP) ,of met computerterminals (PCoIP van Samsung). Directe besparingen halen onze klanten door gebruik te maken van bijvoorbeeld Samsung Printing (CTRL+P), een merk van topproducten waar u onmiddelijk de besparingen voelt t.o.v. HP en Canon.

Crazycamel ICT is de geprefereerde leverancier aan onderwijsinstellingen, lokale en nationale overheden, universiteiten en hogescholen. Crazycamel ICT kan een geschiedenis van reeds 10 jaar voorleggen.

Ter ondersteuning van ons uniek ICT-productaanbod kan u beroep doen op onze professioneel opgeleide adviseurs en installateurs. Wij begeleiden, indien u dit wenst ,uw ICT-project van conceptie tot realisatie.

Een opsomming van onze merken: Draytek, Smarttech, Epson, Vision, Optoma, Samsung, Legamaster, QNAP, ....

Bedankt voor het vertrouwen dat u in ons stelt!

Yannick Vansevenant

Zaakvoerder Crazycamel ICT

Rubenslaan 26

3191 Boortmeerbeek