Zondag, Augustus 18, 2019
Welkom!
0producten in uw mandje
Mandje Subtotaal: € 0,00
Verzending & Levering
Crazycamel ICT levert met bPost, DHL of GLS. Dit houdt in dat de postbode of de koerier u uw pakket bezorgd. Indien de postbode of koerier u niet kan bereiken door afwezigheid zal deze een nota achterlaten waarop vermeld staat wat er met het pakket gebeurd. Dit kan eventueel later geleverd worden of het kan ergens afgehaald worden (postpunt of postkantoor). Leverkosten bedragen altijd €12,00.
Terugnames & Vervangingen
U hebt als klant recht op de standaard garantie zoals aangegeven door de fabricant van het product. U kan uw garantie claimen via Crazycamel ICT of rechtstreeks met de fabricant. U hebt als klant ook recht op alle rechten die verbonden zijn aan de wetgeving van verkoop op afstand.
Bestellen
U kan via deze website uw bestellingen plaatsen. De aangegeven prijzen zijn incl. BTW. Indien een product niet snel leverbaar is, zullen wij u contacteren om u de keuze te laten te wachten of een alternatief te bestellen. Via deze website kan u ook uw bestellingen opvolgen. U kan ook uw eigen aankoopordernummer toewijzen aan uw bestelling. We nemen deze nummer dan over op de facturatie. 
Betalingen
Onderwijsinstellingen kunnen, indien ze samen met de bestelling een officiele bestelbon van hun instelling doorsturen (per email of per fax), bestellen zonder op voorhand te betalen. Betaaltermijn is 30 tot 45 dagen, afhankelijk van de klant.
Account informatie
Teneinde optimaal met u te communiceren en alles vlot te laten verlopen kan u zelf uw accountinformatie up to date houden. Dit kan u bij 'Mijn account' doen.