Donderdag, Februari 11, 2016
Welkom!
0producten in uw mandje
Mandje Subtotaal: € 0,00

SMART Technologies SMART Board X885 (87") 16:10 met Notebook 10

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3.477,24

Snel Overzicht

Ervaar het echte samenwerkend leren dankzij het SMART Board 885ix interactive whiteboard. De 885ix biedt gebruikers een buitengewone natuurlijke leerervaring zodat ze eenvoudig interactief kunnen werken tijdens de les. Twee gebruikers kunnen meteen en tegelijkertijd aan het werk met de les zodat elke gebruiker kan werken op de manier die voor hem of haar intuïtief is
Ervaar het echte samenwerkend leren dankzij het SMART Board 885ix interactive whiteboard. De 885ix biedt gebruikers een buitengewone natuurlijke leerervaring zodat ze eenvoudig interactief kunnen werken tijdens de les. Twee gebruikers kunnen meteen en tegelijkertijd aan het werk met de les zodat elke gebruiker kan werken op de manier die voor hem of haar intuïtief is*.

Een eigen klasse
De 885ix is onderdeel van de 800 serie en vertegenwoordigt een nieuwe klasse op het gebied van interactive whiteboards. Dit interactive whiteboard bestaat uit een krachtig SMART Board interactive whiteboard, de SMART UX60 ultra-short-throw projector, een uitgebreid bedieningspaneel en modulaire pennenbak. Dankzij deze combinatie krijgt u een precieze en intuïtieve aanraakervaring met indrukwekkende beeldkwaliteit en een interactief breedbeeldoppervlak voor onderwijzen en leren. En omdat het een geïntegreerd systeem is, kunt u eenvoudig de technologie in het lokaal bedienen en beheren.

Echt samenwerkend leren
Met behulp van de 885ix kunnen twee gebruikers tegelijkertijd aan een les werken, overal op het interactive whiteboard*. Elke gebruiker kan een vinger of pen gebruiken om gelijktijdig te schrijven, tekenen en content te manipuleren in SMART Notebookâ„¢. Het systeem hoeft niet te worden omgezet naar een modus voor meerdere gebruikers, dus leerkrachten kunnen de samenwerking meteen mogelijk maken. Een gebruiker kan ook met een pen schrijven, wissen met zijn/haar handpalm en objecten verplaatsen met een vinger.

Meer magische momenten
Lessen zijn interactief en verfrissend dankzij de 885ix. U kunt eenvoudige, intuïtieve aanrakingen* gebruiken om objecten te verplaatsen en te draaien of groter/kleiner te maken in SMART Notebook, of toegang verkrijgen tot andere toepassingen in Windows 7 of Mac Snow Leopard.

Dankzij de magische aanraakervaring van de 885ix kunt u snel en eenvoudig interactief werken met de lessen en multimedia – zonder dat u schermmenu’s hoeft te openen.
SBX885

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.