Maandag, Februari 08, 2016
Welkom!
0producten in uw mandje
Mandje Subtotaal: € 0,00

SMART Board 680 met Notebook 10 met UF65 projector

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4.596,79

Snel Overzicht

Het SMART Board 600i interactive whiteboard systeem combineert twee producten – een SMART Board interactive whiteboard en de Unifi projector – in een gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren pakket.- 77"(Actief schermoppervlak 156,50cm X 117,80cm) - 4:3 model
Het SMART Board 600i interactive whiteboard systeem combineert twee producten – een SMART Board interactive whiteboard en de Unifi projector – in een gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren pakket.- 77"(Actief schermoppervlak 156,50cm X 117,80cm) - 4:3 model

Het 600i interactive whiteboard systeem geeft u vrijheid en flexibiliteit zodat u zich op de presentatie kan focussen, zonder zich zorgen te maken over het managen van de multimedia technologie. Aangezien dit systeem ontwikkeld, ontworpen en geleverd wordt door SMART Technologies Inc., weet u dat iedereen dit systeem kan gebruiken, ongeacht de ervaring.

Gebruiksvriendelijk
Bedien de projector en audiofuncties vanuit 1 punt. Ga naar het bord en schrijf over video, zelfs zonder een aangesloten computer .

Makelijk te installeren
De Unifi-projector wordt bovenop het interactive whiteboard gemonteerd- geen ingewikkelde draadconstructies of plafondbevestiging nodig.

Één pakket
Haal één compleet interactive whiteboard systeem in huis, in één pakket, van één fabrikant - SMART, dè marktleider in interactieve whiteboards voor zakelijk gebruik.

Flexibel lesgeven
De derde generatie van het SMART Board 600i interactive whiteboard-systeem biedt u nog meer flexibiliteit in het lokaal. De 600i is een geïntegreerd systeem en biedt u via het uitgebreide bedieningspaneel eenvoudig toegang tot en bediening van alle technologische apparatuur in het lokaal, waaronder de UF55 projector en randapparatuur. Het zorgt tevens voor minder schaduw en het beste geprojecteerde beeld van elk willekeurig geïntegreerde systeem zodat uw lessen er helder en duidelijk uitzien. De 600i is ook verkrijgbaar in breedbeeldformaat voor als u meer ruimte nodig hebt voor uw werk.

Ontwikkel boeiende lessen met behulp van SMART content en hulpbronnen.

Dynamische lessen creëren
Het SMART Board 600i interactive whiteboard-systeem is tevens uitgerust met de bekroonde software SMART Notebook. Deze software zet de norm voor het creëren, onderwijzen en beheren van interactieve lessen met één enkele toepassing. Dankzij de 600i hebt u ook toegang tot het uitgebreide portfolio van SMART dat hoogwaardige content en hulpmiddelen bevat en u helpt lessen te ontwikkelen zodat uw studenten geboeid meedoen. En als u op zoek bent naar inspiratie en ondersteuning kunt u lid worden van onze steeds groter wordende community zodat u in contact komt met andere onderwijzers en toegang tot kant-en-klare lesactiviteiten krijgt en de nieuwste onderzoeken kunt nalezen.Ontdek hoe eenvoudig het is om de 600i te installeren, onderhouden en beschermen.

Beheer en onderhoud
Het ontwerp van de 600i maakt moeiteloze installatie, onderhoud en beveiliging mogelijk en uw totale eigendomskosten worden daarmee lager. Dankzij het duurzame oppervlak van het systeem, de opvouwbare multipositie-arm en netwerkvoorbereide UF55 projector weet u dat uw investering betrouwbaar en beschermd is. En SMART biedt uitgebreide hulp, trainingsmogelijkheden en een solide garantie zodat u verzekerd bent van betrouwbare ondersteuning voor de 600i.
SB680I4

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.