Zaterdag, Maart 28, 2015
Welkom!
0producten in uw mandje
Mandje Subtotaal: € 0,00

Audiosystemen

Audiosystemen

5 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
Ander zicht
 • Konig 2-Weg 15

  Konig 2-Weg 15" actieve ABS PA speaker 800W

  € 291,37

  De SMA lijn van König is de oplossing voor iedereen die opzoek is naar een goed mobiel speakersysteem. Deze 2-weg basreflex PA speaker heeft een krachtige ingebouwde 800 W versterker. De stapelbare trapeziumvormige behuizing is vervaardigd uit slagvast nylon fiber ABS, waardoor deze speaker uitermate geschikt is voor mobiele doeleinden. De behuizing is afgewerkt met handvatten, sterke metalen beschermingsgrill en geïntegreerde flens voor het gebruik van een speakerstatief. De speaker is uitermate flexibel inzetbaar door zijn ingebouwde mixer met toon/volume regelingen en zijn meervoudige aansluitingen zoals een microfoon ingang.

  Meer Informatie |
 • Konig 2-weg 12

  Konig 2-weg 12" actieve ABS PA speaker 600W

  € 244,61

  De SMA lijn van König is de oplossing voor iedereen die opzoek is naar een goed mobiel speakersysteem. Deze 2-weg basreflex PA speaker heeft een krachtige ingebouwde 600 W versterker. De stapelbare trapeziumvormige behuizing is vervaardigd uit slagvast nylon fiber ABS, waardoor deze speaker uitermate geschikt is voor mobiele doeleinden. De behuizing is afgewerkt met handvatten, sterke metalen beschermingsgrill en geïntegreerde flens voor het gebruik van een speakerstatief. De speaker is uitermate flexibel inzetbaar door zijn ingebouwde mixer met toon/volume regelingen en zijn meervoudige aansluitingen zoals een microfoon ingang.

  Meer Informatie |
 • Konig Professioneel 135 kanaals draadloos microfoonsysteem

  Konig Professioneel 135 kanaals draadloos microfoonsysteem

  € 225,30

  Dit microfoon systeem maakt het mogelijk om meerdere systemen in één ruimte te gebruiken, daar waar systemen met 1 kanaal, op elkaar zouden storen. Je kunt het gewenste kanaal kiezen met behulp van de elektronisch kanaal kiezer. De microfoon heeft een LCD display waarop de status van de batterij te zien is en welk kanaal gekozen is. Dit systeem maakt het bovendien erg gemakkelijk om de batterijen op te laden.

  Meer Informatie |
 • Konig luidsprekerstatief

  Konig luidsprekerstatief

  € 40,66

  Lichtgewicht aluminium luidsprekerstatief met een maximale belasting tot 40 kg. De instelbare hoogte maakt het statief flexibel inzetbaar en de bijgeleverde veiligheidspin zorgt dat het statief goed te zekeren is.

  Meer Informatie |
 • Vision CS-1600 Pair 6.5″ Ceiling Loudspeakers

  Vision CS-1600 Pair 6.5″ Ceiling Loudspeakers

  € 95,90

  > Pair of ceiling mounted loudspeakers > 6.5″ Driver 2-Way format > Distribute sound evenly so the whole audience can hear

  Meer Informatie |

5 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
Ander zicht